PANAMERICANA

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás.

gmail:
panamericanablog


Egy korábbi út:
Khívától keletre

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

BÉDEKKER: Guyana

2012.10.31. 04:09 |  Bede Márton

GEORGETOWN

Rima Guesthouse A hirdetés szerint a legtisztább szállás Georgetownban, amit én készséggel elhiszek. Érdemes a jobb oldalon kérni szobát, mert ott az ablakok a szomszédos fogdára nyílnak, a folyamatosan érkező megbilincselt rabok pedig egész napos szórakoztatást jelentenek.

House of Flavor Elég gyenge hely, ital, azaz rasta konyhával.

New Thriving Chinese Restaurant Gigantikus és elképesztően giccses kínai hely. Az emeleti étterem túl drága ehhez a minőséghez, viszont a lenti büfé rendben van.

Palm Court Ez éjszaka szórakozóhely, nappal viszont jó a konyha, és evés közben meg lehet tekinteni a dupla Blue Label Johnnie Walkereket vedelő indiai-guyanai milliomosokat.

Shanta's Mindenféle indiai lepények mindenféle indiai currykkel. Nem kiemelkedően jó, viszont cserébe nagyon olcsó.

Stabroek Market Georgetown nem úszik az érdekes látnivalókban, ez a piac és a környező utcák viszont egyértelműen azok. Még a harmadik világhoz szokott szemnek is komoly a káosz.

DÉL-GUYANA

Aranaputa Írtam erről egy komplett bejegyzést. Ideális hely a Georgetown-Lethem út megszakítására, kalandos és szórakoztató környezetben.

Clarence Mountain Nature Trail Egy ösvény Aranaputa mellett, a végén kilátóval. Nem világszám, de ide úgyis a körítésért jön az ember.

Takutu Guest House Az ideális választás Lethemben, többféle különböző áru szobával.

Churrasqueria + Pizzeria Savannah Elég rossz brazil ételek, de a bab risszel rendben van, és szóljon, aki ennél jobbat talál Lethemben.

Dadanawa Írtam erről két postot is, amihez csak annyit tudok hozzátenni, hogy maga Dadanawa megéri egy repülőjegy árát Budapestről, az általuk szervezett expedíciók pedig pláne.

Címkék: guyana bédekker

süti beállítások módosítása