PANAMERICANA

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás.

gmail:
panamericanablog


Egy korábbi út:
Khívától keletre

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

BÉDEKKER: Belize

2013.04.30. 22:32 |  Bede Márton

BELIZE CITY ÉS KÖRNYÉKE

Seabreeze Guesthouse Arra az egy estére, aminél többet úgysem akar senki Belize Cityben tölteni, pont megfelel ez az indiai család áltak birtokolt szállás.

Kínai étterem A neve sajnos nem maradt fenn, és ez a kikötői étterem nem is valami jó, de a környékbeli karibi haramiákkal együtt enni jó szórakozás, mielőtt indulna a hajó.

Belize Zoo Egészen kulturált és érdekes állatkert, csak nem nap közben kell menni, amikor minden állat behúzódik valami odóba a dög meleg elől.

HOPKINS ÉS KÖRNYÉKE

The Funky Dodo Van az a hostel, ahol a lepukkantságot és a kényelmetlenséget nem tudja feledtetni a lazaság, és sajnos ez a hely is közéjük tartozik.

Tobacco Caye Paradise Írtam erről hosszabban. Tobacco Caye az egyik legjobb trópuszi sziget, amihez valaha szerencsém volt, és az élményt ez a szállás teszi tökéletessé.

Brother's Pizza Van légkondijuk, ami Hopkinsban szinte egyedülűlló teljesítmény. Akkor is megérné itt enni, ha nem produkálnának teljesen jó olasz tésztákat. De produkálnak.

Driftwood Beach Bar Kicsit drága, és a pizza sem annyira jó, de egy tengerparti bárnak tényleg ilyennek kell lennie, a homokba állított padokkal és hideg sörrel.

Frog's Point Vajon miért dönt úgy egy főzni nem tudó német, hogy éttermet nyit egy tengerparti kisvárosban?

King Cassava Ennél egyszerűbben nem lehet karibib egy étterem, az ebédmenüben felbukkanó tatupörkölttől a teljesen szétesett kiszolgálásig.

PUNTA GORDA

Nature's Way Inn Még Punta Gordában is kell lennie jobb megoldásnak ennél a lepukkant, rohadó putrinál.

Kínai étterem Sajnos a neve nem maradt fenn, de van benne légkondi, hideg sör és seafood fried rice, ami arra az egy Punta Gorda-i vacsorára jó is lesz.

Címkék: belize bédekker

süti beállítások módosítása