PANAMERICANA

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás.

gmail:
panamericanablog


Egy korábbi út:
Khívától keletre

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

BÉDEKKER: Salvador

2013.04.15. 18:28 |  Bede Márton

SAN SALVADOR

Hostal Cumbres del Volcán A helyi Rózsadombon lévő, kicsit furcsa hostel elszigetel San Salvador mindennapjaitól, de ez itt nem is akkora baj.

JUAYÚA ÉS KÖRNYÉKE

Hotel Anahúac Juayuában két hostel van, és állítólag a másik is nagyon jó, de hogy ez tökéletes a kis kertjével, a függőágyakkal és a normális szobákkal, az egészen biztos.

El Cadejo Café Juayúa legmenőbb étterme, ahol ugyan jól főznek, ám az adagok olyan kicsik és olyan sokat kell rájuk várni, hogy érdmes a város ezer másik vendéglőhelye közül választani.

Taquería la Guadelupana Nagyon olcsó és egészen jó mexikói tacók.

Utcai kajastandok Kicsit abszurd ötlet egy gasztronómiai kultúrával nem rendelkező országban egy kisváros idegenforgalmát az utcai zabálásra építeni, de Juayuában a fergeteges hangulat kompenzálja a kis konyhák hiányosságait.

Apaneca A kisvárosban a főtér viccesen naiv falfestményein kívül nincs semmi érdekes, az ide vezető út viszont kifejezetten szép.

Los Chorros de Calera Aki nem annyira elkeseredett, hogy még egy szeméttel teli vízeséssel is megelégszik, nyugodtan hagyja ki.

PERQUÍN ÉS KÖRNYÉKE

Perkin Lenca Bárcsak a világ összes isten háta mögötti kistelepülésén lenne egy ilyen csodálatos hotel, amiben vannak olcsó szobák is a remek étterem mellett.

El Mozote Volt erről egy komplett bejegyzés (LINK). A környék közepesen érdeke, a hely történelme pedig érdekes, de azért ez nem kihagyhatatlan látnivaló.

Museo de la Revolución Salvadoreña A kézzel eszkábált robbanószerek annyira nem érdekesek, a korabeli fotók és propagandaanyagok viszont nagyon.

SUCHITOTO

El Gringo Az amerikai tulajdonos, de ez nem kompenzálja a szobák lepukkantságát. Akinek vannak igényei, keressen valami jobbat Suchitotóban.

Las Puertas Suchitoto legjobb fekvésú étterme, és a főtéren árult koktélokba és ételekbe sem lehet nagyon belekötni azon kívül, hogy nem olcsók.

Címkék: salvador bédekker

süti beállítások módosítása