PANAMERICANA

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás.

gmail:
panamericanablog


Egy korábbi út:
Khívától keletre

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

BÉDEKKER: Venezuela

2012.11.19. 19:31 |  Bede Márton

SANTA ELENA ÉS KÖRNYÉKE

Posada Michelle Santa Elenában mindkét olcsó szállás rossz, itt viszont elkövették azt a pofátlanságot, hogy az utolsó fél napomért egy teljes egészet számoltak fel, így inkább a másikat ajánlom.

Alfredo's Igazi étterem igazi ételekkel, viszont az árak a brazil bevásárlóturistákra vannak belőve.

Ying Ping Borzasztóan rossz kínai étterem a főtéren.

Monte Roraima Ezt megírtam egy külön postban jó hosszasan. Én a Backpacker Tours nevű céggel mentem, ami ugyan nem a legolcsóbb, viszont cserébe nem is fogyott el a kaja a harmadik napon, és egyébként is minden stimmelt.

CIUDAD BOLIVAR ÉS KÖRNYÉKE

Posada Don Carlos Hotel egy sarokra a főtértől, aholm vannak egész olcsó szobák is, miközben onnét is lehet élvezni a gyarmati hangulatot.

Museo Jesús Soto Ciudad Bolívarban nem hemzsegnek a látnivalók, Venezuela legjelentősebb modern művészének, az op art és a kinetikus szobrászat elismert alakjának múzeuma viszont érdekes, és aki tud spanyolul, annak még nevelő-oktató is.

Salto Ángel Volt erről is egy külön post. Én a Posada Don Carloson keresztül foglaltam, akik a Kavac Expediciones nevű céggel dolgoznak, és nem volt rájuk komoly panaszom.

MÉRIDA

Posada Alemania Teljesen jó kis hostel.

La Astilla Ha egy pizzeriának nincs rendes fatüzelésű kemencéje, akkor inkább a Pizza Hut-szerű mélytányéros pizzákkal próbálkozzon. És itt így is csinálják.

Címkék: venezuela bédekker

süti beállítások módosítása