PANAMERICANA

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás.

gmail:
panamericanablog


Egy korábbi út:
Khívától keletre

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

BÉDEKKER: Panama

2013.02.15. 08:14 |  Bede Márton

PANAMA CITY

Los Mostros Ez most a jó hostel Panama Cityben, de persze semmi sem garantálja, hogy az is marad. A medence viszont gondolom mindig ott lesz.

Luna's Castle Panama City bulihostele, annak minden előnyével és hátrányával. Én nem szeretem, ha hajnali háromkor még acidparty van a nappali alatt.

Mamallena Az milyen hely, ahol reggel nyolckor lekapcsolják a légkondit, és így lehetetlen izzadva tovább aludni? Rossz hely.

Da Vinci Rossz olasz étterem.

Belga söröző/étterem A neve sajnos elveszett, az viszont nem, hogy a konyha érti a dolgát. Nem olcsó, de még így is megéri.

Mercado de Mariscos A halpiac turistalátványosságként nem annyira érdekes, viszont jót lehet enni. Aki megijed a kinti kifőzdéktől, annak bent az emeleten van egy egy fokkal kulturáltabb étterem.

Allbrook Mall Panama City a nyakló nélküli fogyasztásról szól, és ezt legjobban a hatalmas bevásárlóközpontokban lehet élvezni. Az Albrook méretei elképesztőek, a foodcourt pedig konkrétan ijesztő, akkora.

Multiplaza Az elit bevásárlóközpont Panama Cityben, ahol legalább fél órát lehet ámuldozni a Hermés- és Cartier-butikokon, valamint még érdekesebb közönségükön.

Miraflores zsilip A Panama-csatornát itt a legegyszerűbb megnézni. Amíg nem jön egy hatalmas óceánjáró, érdemes benézni az egész jó múzeumba is.

NYUGAT-PANAMA

Refugio del Rio Az a fajta hostel, ahol zavarba lehet jönni a túlzott civilizáltságtól. Ami persze egyáltalán nem negatívum. Boquete maga rendkívül érdektelen hely, de ha már erre jár az ember, itt érdemes megszállni.

The Purple House Nem túl jó hostel, ahol a bolond amerikai tulajnak köszönhetően minden, de minden lila. Van egy másik olcsó szálláshely is Davidban, inkább azt ajánlanám.

Big Daddy's Grill Boquetében minden és mindenki amerikai. Itt normálisan oldják meg a gyorséttermi standardokat a sajtburgertől a hagymakrikákig.

Étterem A neve sajnos elveszett, de ez az a hely Santa Catalinában, ahol olcsóbban és gyorsabban csinálják meg ugyanazt a halat rizzsel, mint az összes többi étteremben.

Pizzeria Jammin Körülbelül két óra alatt képesek elkészíteni egy pizzát, de az legalább jó, és úgyis egész Santa Catalina itt lebzsel esténként. 

Sugar & Spice Fájdalmasan kulturált és tüchtig, európaias reggelizőhely és pékség Boquetében, tele sportos amerikai nyugdíjas nénikkel.

Cabañas Rolo Belsőépítészeti díjat soha nem fognak nyerni, de Santa Catalinában van olyan hely, ahol még víz sem folyik rendesen a zuhanyból, itt meg az alap dolgok legalább stimmelnek.

Isla Coiba Én ugyan pechemre nem láttam érdes cápát, de ennek ellenére a sziget és főleg a környező vizek nagyon rendben vannak. A Galapagoshoz hasonlítgatás azért persze túlzás.

Címkék: panama bédekker

süti beállítások módosítása