PANAMERICANA

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás.

gmail:
panamericanablog


Egy korábbi út:
Khívától keletre

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

BÉDEKKER: Honduras

2013.04.07. 21:43 |  Bede Márton

COPÁN RUINAS

Hostal Berakah A szobák lehetnének nagyobbak, a terasz viszont nagyon tágas, a főnök minden kérdésre tudja a választ, és összességében ez egy nagyon jó kis hostel.

El Corral Egy ideális hely a lehúzások és a hasmenés népes rajongótáborának.

Café ViaVia Ahogy egy nemzetközi backpacker-franchise-hoz illik, pontosan tudják, mire van szüksége a kőegyszerű hondurasi konyhába belefáradt utazónak. Nem hondurasi ételekre.

Copán Ahhoz képest, hogy az egyik legérdekesebb maja romváros, nincs is olyan sok turista. Aki esetleg kifizette a belépőt az elképesztően árazott alagutakba, írjon olvasói levelet részletes beszámolóval. A szobrok és faragások e nélkül is teljes élményt nyújtanak.

Museo de Arqueología Maya Színvonalban meg sem közelíti a romoknál található múzeumot, de fél óra elég erre a kis múzeumra a főtéren, és itt más is van, nemcsak monumentális faragások.

Museo de Escultura Maya Egyértelműen a világ legjobb, maja szobrászatra koncentráló múzeuma, és nemcsak azért, mert annyire nem éles a verseny ezen a piacon.

KARIB HONDURAS

Hotel Yu Baiwan Biztosan van ennél olcsóbb szállás Puerto Lempirában, de itt jók a szobák, jó az étterem, és a teraszról lehet figyelni, mikor kell lerohanni a kikötőbe az indulni készülő csónakokhoz.

Rais Ta Eco Lodge Meglepne, ha a kies Moskitia-vidéken sok szálláshely lenne, ahol ilyen tiszta az ágynemű és a vécé, és ilyen kevés lyuk van a szúnyoghálón.

Banana Republic Guesthouse A törpe kisebbség, aki egy éjszakánál többet szeretne maradni La Ceibában, keressen magának jobb helyet. Akinek viszont csak egy éjszakára kell valami Utila előtt vagy után, annak megfelel.

UTILA

Trudy's Hotel Aki elmúlt 25, esetleg más elképzelései vannak egy jó buliról, mint egy rakás testfestett, részeg ausztrál tinédzser, keressen magának jobb helyet Utilán.

Che Pancho Közép-Amerikában sehol máshol nem lehet ilyen argentin kolbászos hotdogot kapni. Pláne nem két dollárért. Pláne-pláne nem ilyen gyümölcsshake-ek társaságában.

La Piccola Minden felkapott turistahelyre kell egy hülye francia, aki azt hiszi, hogy tud főzni, és nevetséges teljesítményéért még sok pénzt is kér.

Mango Café Ahhoz képest, hogy milyen közepesek a pizzák, elég drágák is.

Munchies Reggelizőhelynek ideális, de ebédre gyorsétteremnek is megteszi. Már úgy értve, hogy normális a hamburger, a kiszolgálás természetesen hondurasi sebességű.

RJ's Grill Csak a hét néhány napján nyitnak ki vacsorára, akkor viszont ők grillezik a legjobb halakat és herkentyűket Utilán.

Underwater Vision Aki olcsón akar búvárigazolványt szerezni, annak ideális hely. Aki csak merülne néhány szórakoztatót, az menjen máshova.

Utila Dive Center Egy hangyányival drágábbak a többi búvárboltnál, viszont jóval profibbak is.

Címkék: honduras bédekker

süti beállítások módosítása