PANAMERICANA

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás.

gmail:
panamericanablog


Egy korábbi út:
Khívától keletre

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

BÉDEKKER: Karib Nicaragua

2013.04.06. 19:44 |  Bede Márton

BLUEFIELDS

Hospedaje Doña Vero Tiszta, biztonságos, és a wifi elér a szobákig. Sokáig senki nem marad Bluefieldsben, arra az egy-két éjszakára pedig ez a hely tökéletes.

Chez Marcel Bluefieldshez képest elképesztő luxus: van evőeszköz, légkondi, pincér, sőt, még abrosz is. Kit érdekel hogy drága és annyira nem is főznek jól, ha éppen egy kis civilizációra van szükség?

CORN ISLANDS

Elsa's Little Corn Nem ez a legolcsóbb hely Little Corn hátsó oldalán, ahol a jó strand van, de tényleg semmi értelme nincs öt dollárokon vitatkozni, ha a bungaló bejáratától húsz lépésre van a tenger.

G&G Guesthouse Biciklit nem lehet itt bérelni, egyébként minden van, amire a csóró turistának szüksége lehet Little Corn vagy a szárazföld felé félúton.

Desideri Ahogy a nevéből kiderül, ez olaszos hely, és minden bizonnyal itt főznek a legjobban egész Little Cornon.

Fisher's Cave Talán kicsit drágább, mint az átlagos étterem Big Cornon, viszont jól főznek, is evés közben lehet nézni a víz alatti karámokban köröző cápát és barrakudát.

Kunyhó Ebben az Elsa's melletti névtelen kunyhóban semmivel nem főznek rosszabbul, mint szinte bárhol Little Cornon, viszon valamivel olcsóbbak.

Tranquilo Café Valamivel gyengébb a konyha, mint a Desideriben, viszont az elképesztően jó fej francia tulaj, valamint az esti italakciók ezt simán kompenzálják.

Turned Turtle Nagyon gringo hely Little Corn hátsó oldalán, de én nem tudok jobb karibi reggelit, mint az itt kapható eggs benedict piña coladával.

Világítótorony Olyan nagyon sok mindent nem lehet csinálni Little Cornon, a legmagasabb domb tetején lévő világítótoronyba felmászni és körbepillantani viszont pont elég egy délelőttre.

PUERTO CABEZAS

Hotel Perez Pofátlanul drága, a falak papírból vannak, a személyzet jelentős része szellemileg fogyatékos. Kell ennél jobbnak lennie még Puerto Cabezasban is.

Comedor Kabu Akármi A pontos neve nem maradt fenn ennek az étkezdének, ami jó lesz arra az egy étkezésre, aminél többet normális ember Puerto Cabezasban nem fogyaszt el.

Címkék: nicaragua bédekker

süti beállítások módosítása